top of page
IMG_20180208_111457_513.jpg

OUR STORY

In het kort over Artte…..

Ik ben een kunstenares en oprichter van Artte. Op de website kunt u originele kunstwerken en kunstprints vinden van verschillende prijsklassen. Het idee is om mijn schilderijen toegankelijk en voor betaalbaar voor iedereen te maken.

Mijn studio bevindt zich in Arnhem. Ik werk daar met veel plezier! Sinds ik me kan herinneren was ik altijd bezig met kleuren, vormen en verf. Zo het leek vanzelfsprekend om op de Kunstacademie te gaan studeren, waar ik de titel Master of Arts heb mogen behalen. Ik werk met veel verschillende schildertechnieken: aquarel, olie, gouache, soft pastel en new media. Mijn kunstwerken zijn vooral figuratief . Geïnspireerd  door Black-White foto’s en persoonlijke verhalen van mensen. Een van bezoekers heeft een treffende opmerking gegeven: “Het lijkt dat je in je kunst de ziel schildert”.

Het merendeel van mijn schilderijen bevinden zich in privé collecties,  overal ter wereld : Polen, Duitsland, Engeland, Spanje, Portugal, Verenigde Staten, Indië en Australië.

Het Engelse tijdschrift voor interieur designs, “The World of Interiors”, heeft mijn kunstwerken geselecteerd om in hun drie edities catalogus te presenteren, als advies voor de moderne huisinrichting.

Bent u al lang “Absolute” verliefd op kunst en wilt een kunstverzamelaar worden?

Dan is dit een perfecte website voor u.  Onze kunstadviseur staat voor u klaar om de keuze makkelijker te maken. Twijfel niet om contact op te nemen voor elke vraag die u maar heeft. Het is ook mogelijk om Artte studio te bezoeken!

Ik wens u veel kunstplezier!  

Katarzyna Litwin.

bottom of page